صفر تا صد ثبت برند ماکارانی
با توجه به این موضوع که ماکارانی از خواص غذایی بسیار مفیدی برخوردار است طبق آمار گرفته شده میزان مصرف افراد از ماکارانی بسیار زیاد شده است در نتیجه برخی از افرد تصمیم می گیرند که کسب و کار خود را در این زمینه شروع کنند. برای شروع فعالیت در این زمینه لازم است که ابتدا برای پیشرفت کسب و کار خود به انتخاب برند بپردازند و آن را ثبت کنند.
ماکارانی
ابتدا تعریف مختصری از خود محصول یعنی ماکارانی ارائه خواهیم داد. تاریخچه ماکارانی در ایران بدینصورت می باشد که در سال ۱۳۱۳ با استفاده از دستگاه های بسیار ساده ماکارانی بنام لوبل تولید شد که در آن زمان هر شخصی نمی توانست به راحتی از این موادغذایی استفاده کند و فقط افراد در سفارتخانه و یا اداره کنسولگری که کارمندانشان در آن به کار مشغول بودند و افراد ایرانی که با این سازمان ها در ارتباط بودند حق مصرف ماکارانی داشتند این محدودیت باعث شده بود که ماکارانی را بنام رشته فرنگی نیز بخوانند که در سال ۱۳۷۴ ایران موفق شد کارخانه بزرگی برای تولید ماکارانی صنعتی به وجود آورد. امروزه بطور کلی ۵ کارخانه بزرگ برای تولید ماکارانی داریم. برای اینکه ماکارانی را ریشه یابی نمایند مثلا آن را از واژه ی ایتالیایی ammaccare استخراج کرده اند که به معنی خمیر له شده است و یا از زبان سانسکریت استفاده کرده اند که ریشه ماکارانی از این زبان بدست آمده است.
ماکارانی و اسپاگتی به دلیل این که زیر شاخه پاستا هستند و هر دو از آرد سمولینا به دست می آیند با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند ولی آن ها تفاوت هایی در روش تولید دارند به طوریکه در زمان ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته در آورده ولی برای تهیه ماکارانی بسته به کشور مربوطه به شکل های مختلف حلزونی، مارپیچ، پاپیونی و غیره می باشد.
فواید ماکارانی
-دارای ویتامین آ که برای رشد سلول های جدید پوستی بسیار مفید است.
-ماکارانی سرشار از اسید فولیک است که برای ریزش مو بسیار مفید می باشد.
-ماکارانی سرشار از پتاسیم است که برای سلامت عضلات بسیار مفید است.
-با توجه به این که دارای کربوهیدرات می باشد انرژی بدن را تامین کرده که بسیاری از ورزشکاران، برای تامین انرژی ماکارانی مصرف می کنند.
مدارک لازم برای ثبت برند ماکارانی
مدارک اشخاص حقوقی:
1.ارائه کپی اولین آگهی تاسیس یا همان روزنامه رسمی شرکت
2.ارائه آخرین تغییرات هیئت مدیره بر روی روزنامه رسمی
3.ارائه کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه کسانی که حق امضای اوراق بهادر شرکت را دارند.
4.زمانی که علامت تجاری لاتین باشد یعنی غیر از زبان فارسی باشد ارائه کارت بازرگانی الزامی است.
5.ارائه کپی و اصل مجوز، پروانه بهره برداری و یا پروانه کسب
6.ارائه وکالتنامه با امضا، به همراه مهر شرکت
7.ارائه تصویرِ نماد برند در ابعاد ۶ در ۶ به تعداد ۱۲ عدد (نام مورد نظر طبق فرهنگ لغت در برگگه ی جدا باید توصیف شود.)
مدارک اشخاص حقیقی:
1.کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی
2.ارائه تصویرِ نمادِ برند در ابعاد ۶ در ۶ به تعداد ۱۲ عدد
3.زمانی که علامت تجاری از زبان لاتین یعنی غیر از زبان فارسی باشد ارائه کارت بازرگانی الزامی است.
4.ارائه وکالتنامه با امضا
5.ارائه مجوز، پروانه بهره برداری و یا پروانه کسب که نشان دهنده ارائه خدمات از سوی اداره ثبت علائم تجاری باشد.
مراحل ثبت برند ماکارانی به چند مرحله تقسیم می گردد
1) پس از تکمیل مدارک برند ماکارانی ، باید متقاضی ، نماینده قانونی او و یا وکیل حقوقی او با ورود به سایت اداره مالکیت صنعتی و در قسمت مالکیت معنوی، اطلاعات متقاضی شامل حقیقی یا حقوقی بودن را وارد کرده و مدارک مورد نیاز را بسته به حقیقی یا حقوقی بودن در سامانه بارگذاری و تقاضا را با دریافت کد رهگیری ارسال نماید.
2) در مرحله بعد، کارشناسان مربوطه با بررسی برند شما، نتیجه درخواست را اعلام می دارند. در این مرحله اگر برند مشکلی داشته باشد ، می بایست نسبت به اصلاح آن اقدام گردد. به طور معمول این زمان یک ماهه است. اما چنانچه به دلایلی طرح برند به طور کامل رد شود، در این صورت دیگر امکان پیگیری موضوع ثبت برند وجود ندارد.
3) در صورت تایید کارشناس، کارشناس مسئول و رئیس اداره ثبت برند ، متقاضی می بایست خود و یا وکیلش به صورت حضوری در محل اداره مالکیت معنوی حضور پیدا کند.
) پس از ثبت، باید با هزینه متقاضی ، آگهی برند در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار درج شود .